Курсове

189лв.

Науката среща самоусъвършенстването

В този курс ще се потопим в основите на Биохакинга, като ви дадем знания и инструменти, с които да вземете контрол над собствената си биология.

189лв.

Биохакинг 2.0

Добре дошли в курс Биохакинг 2.0

В този курс ще се потопим в основите на Биохакинга, като ви дадем знания и инструменти, с които да вземете контрол над собствената си биология.

259лв.

Как да разбираме хормоните

Научете всичко за хормоните.

Практично и гъвкаво лечение с видео файлове за 10 дни. В този курс ще научите как да дадете тласък на тялото си, за да постигнете хормонален баланс

Доживотен достъп до всички видеа

10 видео лекции

10 файла по темите и упражнения

Книга с рецепти

5 предизвикателства

Достъп до затворена група

Онлайн достъп до Q&A

Индивидуално проследяване на прогреса

Често задавани въпроси

Биохакинг е наука и практика за оптимизиране на човешкото тяло и ум, използвайки научни методи и технологии. Това включва подобряване на физическата и когнитивна производителност, усъвършенстване на съня и насърчаване на дълголетие.

Всички видео уроци ще бъдат достъпни чрез онлайн платформа, където можете да ги гледате, когато ви е удобно. По време на курса, ще получите линк за достъп.

Нашите експерти са опитни професионалисти или лекари в областта на биохакинг, съчетавайки академични познания и практически опит.

Курсът е структуриран за завършване в рамките на 10 дни. Вашата индивидуална скорост на учене може да варира, но сме създали материали, които да бъдат достъпни и за тези с ограничено време.

Включва 10 видеа, 10 PDF, предизвикателства, миникнига с рецепти.

Таксата включва пълен достъп до видео материалите, допълнителни ресурси, учебни материали и сертификат по завършване на курса.

За да се регистрирате, следвайте инструкциите за попълване на формуляра при финализиране на поръчка.

Имате доживотен достъп до всички видеа.

Ако имате въпроси или нужда от помощ, свържете се с нас чрез [предоставената контактна информация].

Добави Biohacking 2.0 и вземи 30% отстъпка
Възползвай се от тази лимитирана оферта!

Пропусни